Plastkort med tryck.

Plastkort med tryck - Sveriges lägsta priser

Vi trycker och levererar dagligen tusentals plastkort med tryck till kunder runt om i norden. Vi trycker allt från visitkort i plast till presentkort, medlemskort och nyckelkort. Gemensamt för alla våra produkter är att det alltid ingår 4-färgstryck på båda sidorna av korten. Beställer du magnetkort med tryck så levereras de färdigt programmerade för din kassa. Använd plastkorten för att knyta an nya kunder till ditt företag samt skapa lojalitet hos dina medlemmar.
Vi på Profilar har många års erfarenhet med allt som gäller plastkort och ser alltid till att du får rätt lösning för ändamålet. Billiga plastkort med tryck är vår specialitet. Beställ dina plastkort med tryck hos Profilar!

Snabb leverans

Expressleverans av era plastkort. I de flesta fall kan vi erbjuda snabb leverans och expressproduktion av era plastkort mot en tilläggskostnad, se tillval vid din beställning. Har du frågor kan du alltid kontakta oss.

Billiga plastkort med tryck

Eftersom vi årligen tillverkar otroligt stora volymer av plastkort medför det att vi kan erbjuda er plastkort till marknadens bästa priser.

Plastkort producerade i din närhet

Alla plastkort tillverkas i en toppmodern maskinpark i Europa. Detta garanterar hög kvalitet och säkra leveranstider.

Plastkort för Kassasystem

Vi tillverkar magnetkort till alla tillgängliga kassasystem på marknaden. Har ni frågor om kopplingen mellan kort och kassasystem så hjälper vi gärna till.

Tillbehör och specialdesign

Du kan själv välja exakt de tillbehör du vill ha på dina plastkort. Några av de vanligaste är magnetremsa, numrering och signaturfält. Som extra tillbehör erbjuder vi även carriers och kuvert vilket förhöjer produktens känsla.

Tryckfiler

Skicka in er logotyp i formatet Eps, Ai eller Pdf så skapar vi ett gratis skissförslag. Saknar du logotyp i detta format så kan vi hjälpa dig att skapa en sådan mot en mindre avgift.

×

Kontakta kundtjänst

010 - 332 22 00

info@profilar.se