Beachflaggor.

Beachflaggor med tryck

Beachflaggor i olika storlekar och former med tryck till marknadens bästa priser. Dessutom med snabb leverans och många tillval. I priserna ingår digitalt 4-färgstryck på ena sidan, standard tyg eller perforerat tyg, glasfibermast och bärväska. Fästanordning köps till och finns i flerta modeller för mark, för väggmontering eller för placering under bilhjul. För dig som är ute i sista sekunden har vi flera expressalternativ.

info beachflaggor

Högkvalitativa flaggor lågt pris

Profilar erbjuder ett brett sortiment av beachflaggor med riktigt hög kvalitet i såväl material som tryck. Beachflaggor hjälper dig att förhöja intrycket på en monter, en butiksentré eller runt ett sportevent. Många tillval så att du får ut det allra mesta av dina beachflaggor - se mer under Tillbehör Mässa & Event. Alla våra bechflaggor erbjuds till marknadsledande priser.

Snabba leveranser

Profilar erbjuder alltid snabba leveranser av vattenflaskor med tryck. Normalt sett har du din leverans inom ca 20 dagar. Om du är ute i sista minuten kan du välja till något av våra expressalternativ.

Tryck på beachflaggor

I priset ingår digitalt fototryck på en sida. Använd gärna våra designmallar. Självklart hjälper vi dig med högkvalitativa tryck på dina beachflaggor.

Tryckfiler

Skicka in er logotyp i formatet Eps, Ai eller Pdf så skapar vi ett gratis skissförslag. Saknar du logotyp i detta format så kan vi hjälpa dig att skapa en sådan mot en mindre avgift.

 
 
×

Kontakta kundtjänst

010 - 332 22 00

info@profilar.se