Isskrapor.

Isskrapor med tryck

Här hittar ni vårt utbud av isskrapor med tryck till Sveriges lägsta priser. Isskrapor är en klassisk profilprodukt och mycket uppskattad hos alla användare. I Sverige har vi många långa vintermånader och där kommer en isskrapa mycket väl till pass och dina isskraport med eget tryck bör finnas i så många bilar som möjligt. Vi har isskrapor i en många olika modeller och utföranden med allt från enkla för promotion, till våra mer ergonomiska med praktiskt handtag perfekt för användaren. 

Har ni frågor om isskrapor tveka inte att kontakta oss på telefon: 010 332 22 00.  

info isskrapor

Hög kvalitet - lågt pris

För oss som bor lite längre norrut är isskrapan en självklar vän under vinterhalvåret. Visst känner du igen den där iskalla morgonen när bilrutan måste skrapas och allt du har är en CD med blandade hits från 1998... Profilar erbjuder allt från enkla skrapor till isskrapor med digitalt fototryck, formskurna skrapor och isskrapor med inbyggd P-skiva. Alla våra isskrapor håller högsta kvalitet och erbjuds till marknadsledande priser.

Snabba leveranser

Vi erbjuder alltid snabba leveranser av isskrapor med tryck. Normalt sett har du din leverans inom ca 20 dagar. I vissa fall erbjuder vi även expressalternativ för dig som har bråttom.

Tryck på isskrapor

Profilar erbjuder olika trycktekniker för olika isskrapor. Men gemensamt är att det alltid är minst 1-färgstryck. I vissa fall kan du välja upp till 4-färgstryck och i andra fall ett exklusivt digitalt fototryck. På produkten "Isskrapa Classic Unika Tryck" kan du trycka helt unika tryck per isskrapa. T.ex. en adress eller annat personligt till mottagaren. Vilken produkt du än väljer hjälper vi dig med högkvalitativa tryck på dina isskrapor.

Tryckfiler

Skicka in er logotyp i formatet Eps, Ai eller Pdf så skapar vi ett gratis skissförslag. Saknar du logotyp i detta format så kan vi hjälpa dig att skapa en sådan mot en mindre avgift.

 
 
×

Kontakta kundtjänst

010 - 332 22 00

info@profilar.se