Papperskassar Butik.

Butikspåsar - Påsar & Papperskassar för Butiken

Tryck dina papperskassar hos oss till riktigt låga priser. Alla kassarna tillverkas av hög kvalitet med största noggrannhet. Vi erbjuder snabba leveranser och kundservice på topp. Alla papperskassar i denna kategori levereras med extra kartongförstärkning i botten och vid handtagens infästning. Hantdagen erbjuds i hela 20 olika färgnyanser. Som slutfinish lamineras kassarna för bästa hållbarhet och extra snygg look. Beställ papperspåsar billigt direkt online. Välkommen till Profilar!

butikskasse

Hög kvalitet - Lågt pris

Profilar erbjuder ett stort urval av papperskassar för butik. Dessa butikskassar har en kartongskiva i botten för extra stabilitet och de slutbehandlas med antingen matt eller blank laminering. Du väljer själv ditt tryck och vilken färg du vill ha på handtagen. Alla våra butikskassar håller högsta kvalitet och erbjuds till marknadsledande priser.

Snabba leveranser

Vi erbjuder alltid snabba leveranser av papperkassar med tryck. Normalt sett har du dina kassar inom 20 dagar. Behöver du dem snabbare än så erbjuder vi expresstjänst där du har kassarna inom 15 arbetsdagar.

Tryck på butikskassar

På papperskassar erbjuder vi högkvalitativa tryck i upp till 3 färger eller Digitalt fototryck. Det är med andra ord lätt att skapa unika kassar för din klädbutik, sin restaurang eller ditt event.

Miljövänligt material

Papper är en 100% miljövänlig produkt som är nedbrytbar och ekologisk.

Tryckfiler

Skicka in er logotyp i formatet Eps, Ai eller Pdf så skapar vi ett gratis skissförslag. Saknar du logotyp i detta format så kan vi hjälpa dig att skapa en sådan mot en mindre avgift.

×

Kontakta kundtjänst

010 - 332 22 00

info@profilar.se