Mässväggar.

Mässväggar med tryck

Våra lättmonterade mässväggar finns i en mängd olika varianter och storlekar. Huvudgrupperna är InSight som består av en standard alumniniumram och en duk. Den andra gruppen kallas InDepth och har en tjockare aluminiumram som ger mer djup (45cm) samt duk. Inom dessa två huvudgrupper finns en mängd variatioer för att passa ditt ändamål. Vi erbjuder raka, lätt svängda, och s-formade mässväggar med lampor, tryck på baksidan, olika höjder, m.m. Dessutom till marknadsledande priser. Och alltid med knviskarpa tryck!

info mässväggar

Hög kvalitet till lågt pris

Profilar erbjuder mässväggar i flera olika storlekar med/utan spotlights. Mässväggarna levereras kompletta med duk och aluminiumskellett eller motsvarande. De är lätta att montera så att du snabbt får resultat med så lite arbetsinsats som möjligt. Alla våra mässväggar är av högsta kvalitet och erbjuds till marknadsledande priser.

Snabba leveranser

Profilar erbjuder alltid snabba leveranser av mässväggar. Normalt sett har du dina mässväggar inom ca 20 dagar. Om du är ute i sista minuten kan du välja till något av våra expressalternativ och kan då ha leverans inom 2-4 arbetsdagar.

Tryck på Mässväggar

I priset ingår alltid digitalt fototryck på ena sidan. Du kan enkelt köpa till tryck på baksidan. Använd gärna våra designmallar. Självklart hjälper vi dig med högkvalitativa tryck på dina mässväggar.

Tryckfiler

Skicka in er logotyp i formatet Eps, Ai eller Pdf så skapar vi ett gratis skissförslag. Saknar du logotyp i detta format så kan vi hjälpa dig att skapa en sådan mot en mindre avgift.

 
 
×

Kontakta kundtjänst

010 - 332 22 00

info@profilar.se