Non woven-kassar.

Non-Woven kassar med tryck

Vi trycker kassar i det populära materialet non woven. Billigt och snabba leveranser. Mängder olika färger och storlekar. Hållbara och miljöanpassade reklamkassar. Välkommen till Profilar!

non woven kasse

Hög kvalitet - låga priser

Profilar erbjuder ett stort urval av Non Woven-kassar. Många olika storlekar och färger för att passa alla tänkbara ändamål. Alla våra Non Woven-kassar håller hög kvalitet och erbjuds till marknadsledande priser.

Snabba leveranser

Vi erbjuder alltid snabba leveranser av Non Woven-kassar med tryck. Normalt sett har du dina kassar inom 20 dagar. Behöver du dem snabbare än så erbjuder vi två olika expresstjänster där Super Express innebär att du har kassarna inom 7-9 arbetsdagar.

Tryck på Non Woven-kassar

På Non Woven-kassar erbjuder vi 1-4-färgstryck på väl tilltagna tryckytor. Detta gör att du verkligen kan skapa unika kassar för ditt företagsevent, din butik eller som ren giveaway.

Miljövänligt material

Non Woven är ett textilt material som består av fibrer orienterade utan större inbördes ordning, till skillnad från vävda eller stickade tyger. Materialet är kostnadseffektivt och används i en stor mängd produkter. Materialet är 100% återvinningsbart och bidrar därmed till en bättre miljö.

Tryckfiler

Skicka in er logotyp i formatet Eps, Ai eller Pdf så skapar vi ett gratis skissförslag. Saknar du logotyp i detta format så kan vi hjälpa dig att skapa en sådan mot en mindre avgift.

×

Kontakta kundtjänst

010 - 332 22 00

info@profilar.se