Profilreklam och Trycksaker för alla

Förmodligen Sveriges bästa urval av reklamprodukter

Beställning
  • 1. Välj produkt och utformning
  • 2. Ladda upp logotyp / design
  • 3. Lägg produkten i kundvagnen
  • 4. Fyll i dina kunduppgifter

Direkt när vi tagit emot din order skickar vi ett digitalt korrektur för godkännande innan produkterna läggs i tryck. Din order är inte bindande förrän du godkänt korrekturet.

Frakt Fri frakt på alla beställningar över 5000kr exkl. moms inom Sverige.
Vid order under 5000kr tillkommer frakt med 150kr. Frakt till Norge 195kr.

Vi samarbetar med alla stora fraktbolag för snabba leveranser.

Faktura Handla tryggt och betala enkelt mot faktura*.

*Gäller kreditgodkända företag och föreningar. Kreditkontroll genomförs.

Gatupratare

Gatupratare är klassikern bland exponering på marknivå. Vi erbjuder många olika modeller i huvudstorlekarna 50x70 cm och 70x100 cm. Gatupratare passar såväl inomhus som utomhus och hjälper dig exponera allt från filmaffischer, menyer, med mera.

Gatupratare Visible GP1
Från 860 kr
Från 860 kr
Gatupratare Visible GP2
Från 895 kr
Från 895 kr
Gatupratare Visible GP3
Från 995 kr
Från 995 kr
Gatupratare Visible Chalk
Från 995 kr
Från 995 kr
Gatupratare Visible Rondo
Från 1.530 kr
Från 1.530 kr
Gatupratare Visible Wind
Från 1.530 kr
Från 1.530 kr
Gatupratare Visible Breeze
Från 1.730 kr
Från 1.730 kr
info gatupratare

Hög kvalitet - låga priser

Gatupratare är ett utmärkt sätt att synas med notiser och budskap. Klassiska användningsområden är restauranger, biografer, festivaler, marknader, med mera. Bara fantasin sätter gränser. Vårt sortiment av gatupratare har noga valts ut för att passa de allra flesta användningsområden. Välj mellan gatupratare i aluminium, stål, rundade, raka, med skrivyta och fjädrande. Alla våra gatupratare är av högsta kvalitet och erbjuds till marknadsledande priser.

Snabba leveranser

Profilar erbjuder alltid snabba leveranser av gatupratare. Normalt sett har du din leverans inom ca 7 arbetsdagar. Om du är ute i sista minuten kan du välja till vårt expressalternativ och kan då ha leverans inom 2-4 arbetsdagar.

Märkning

Våra gatupratare levereras utan tryck. Vissa av modellerna, t.ex. Visible GP3 kan kompletteras med logo, vilket innebär dekal i utskuren vinyl. Vi kan även hjälpa till med tryck av inlaga, d.v.s. papperet du sätter bakom plastfilmen. Se här för mer information om formatet 70*100 cm och här för mer information om formatet 50*70 cm.

Tryckfiler

Skicka in er logotyp i formatet Eps, Ai eller Pdf så skapar vi ett gratis skissförslag. Saknar du logotyp i detta format så kan vi hjälpa dig att skapa en sådan mot en mindre avgift.