Golftillbehör.

Golftillbehör med tryck

Golf är en stor sport i Sverige. Här har vi samlat några av de saker som du behöver. T.ex. golfbollar, peggar, paraplyer, skrivblock, med mera. Tack vare att golf är en materialsport är dessa produkter bra reklambärare för ditt företag, välj därför till tryck för en träffsäker profilering. Dessutom trevliga tillskott för den inbitne golfaren. Vi erbjuder högkvalitativa produkter och snabb leverans!

Se även vårt sortiment av Golfbollar med tryck.

info blyertspennor

Hög kvalitet till lågt pris

Det är viktigt att ha bra utrustning när man spelar golf. Vi erbjuder ett brett sortiment av saker som passar för golfspelare. Alla våra varor håller högsta kvalitet och erbjuds till marknadsledande priser.

Snabba leveranser

Profilar erbjuder alltid snabba leveranser av golftillbehör med tryck. Normalt sett har du din leverans inom ca 20 dagar. I vissa fall erbjuder vi även expressalternativ om du har bråttom.

Tryck på golftillbehör

När det gäller golfbollar ingår 5-färgstryck i priset. På de flesta andra produkterna i kategorin erbjuder vi 1-4-färgstryck. Vilken produkt du än väljer hjälper vi dig med högkvalitativa tryck på dina golftillbehör.

Tryckfiler

Skicka in er logotyp i formatet Eps, Ai eller Pdf så skapar vi ett gratis skissförslag. Saknar du logotyp i detta format så kan vi hjälpa dig att skapa en sådan mot en mindre avgift.

 
 
×

Kontakta kundtjänst

010 - 332 22 00

info@profilar.se