Festivalarmband.

Festivalarmband med tryck

Festivalarmband med tryck till Sveriges bästa priser. Vi erbjuder eventarmband i PVC, Tyvek (papper) och olika vävda modeller. Dessa armband är idealiska för festivaler, nöjesfält, konserter, marknader, med mera. Och reklamtrycket gör att du kan profilera dem med din logo och/eller med ditt reklambudskap. För dig som är ute i sista sekund kan vi erbjuda expressleverans av vissa modeller.

info festivalarmband

Toppkvalitet till lågpris

Festivalarmband eller Eventarmband används frekvent på landets olika konserter, festivaler, nöjesparker, zoo, med mera. Andra användningsområden är till exempel uppmärkning av patienter på akutmottagning, sportevenemang, mat/dryck-biljett vid mässor. Vi erbjuder papper (Tyvek), vinyl och vävda tygarmband. Vinylarmband och Tyvekarmband kommer med färdiga låslösningar medan de vävda banden säljs med plast- eller metallåsning. Vi kan självklart även erbjuda tång för metalllåsringarna. Alla våra festivalarmband håller högsta kvalitet och erbjuds till marknadsledande priser.

Snabba leveranser

Profilar erbjuder alltid snabba leveranser av festivalarmband med tryck. Normalt sett har du dina armband inom ca 20 dagar. Om du har mer bråttom erbjuder vi express. Vi erbjuder även otryckta Tyvekband med betydligt kortare leveranstid.

Tryck på festivalarmband

Vi hjälper dig med högkvalitativa tryck på dina festivalarmband. Vi kan även erbjuda mer omfattande designarbete mot timkostnad.

Tryckfiler

Skicka in er logotyp i formatet Eps, Ai eller Pdf så skapar vi ett gratis skissförslag. Saknar du logotyp i detta format så kan vi hjälpa dig att skapa en sådan mot en mindre avgift.

 
 
×

Kontakta kundtjänst

010 - 332 22 00

info@profilar.se