Reflexvästar.

Reflexvästar med tryck

Reflexvästar av hög kvalité med tryck. En reflexväst kan vara livsavgörande mörka kvällar i trafiken. Vi erbjuder ett väl utvalt sortiment av västar med tryck till låga priser. Samtliga reflexvästar är av godkänt material och bästa kvalitet. Våra västar finns olika utförande och färger. Vi erbjuder storlekar för barn och vuxna. Varmt välkommen till Profilar!

Reflexvästar med reklamtryck

Reflexvästar hjälper dig och dina medmänniskor att synas i mörkret. Perfekt som gåva för anställda, kunder och leverantörer. Eller som rent arbetsverktyg där synligheten hos de som arbetar inom riskutsatta områden ökas markant. Ett annat användningsområde är att sponsra skolor och förskolor med reflexvästar. På det sättet visar du både din logo och samtidigt bidrar du till högre säkerhet.
Hur du än väljer att använda reflexvästarna ökar du säkerheten genom högre visibilitet, vilket resulterar i färre skador. Alla är vinnare.

Beställ enkelt i vår webbshop
Här i vår webbshop beställer du enkelt dina reflexvästar med eget tryck. Din logo eller ditt reklambudskap kan placeras fram alternativt bak på västarna.

Saknar du design/logotyp för din reflexväst?
Vi har verktygen och kunskapen som behövs för att skapa en snygg design. Dessutom får du alltid snabbt svar både via e-post och telefon.

 

×

Kontakta kundtjänst

010 - 332 22 00

info@profilar.se