Presentkort.

Presentkort med eget tryck

Här hittar ni vårt breda utbud presentkort med tryck. Hos oss hittar du presentkort med eget reklmatryck av högsta kvalitet till riktigt bra priser. Vi erbjuder snabba leveranser, låga priser, bra kvalitet och snabba svar på dina frågor kring att trycka presentkort.

Frågor kring Presentkort med tryck?
Önskar du en offert eller tips gällande era presentkort och utformning är du varmt välkommen att ringa oss 010 332 22 00  eller maila till oss.

Behöver du hjälp med Presentkort?
Kontakta oss på 010-332 22 00

info

Hög kvalitet till lågt pris

Presentkort är ett utmärkt sätt att skapa en försäljning när kunden inte riktigt vet själv eller som plåster på såren när någonting gått fel. Presentkort är enkla att hantera, enkla att köpa, enkla att ge och innebär per automatik en återkoppling med kund. Tack vare ett nära samarbete med våra leverantörer kan vi erbjuda hög kvalitet med kort leveranstid till marknadens lägsta priser.

Snabba leveranser

Profilar erbjuder alltid snabba leveranser av presentkort med tryck. Normalt sett har du din leverans inom ca 15-20 arbetsdagar. Om du är ute i sista minuten kan du enkelt välja till expressleverans på de flesta av våra presentkort.Tryck på presentkort

Vi erbjuder tryck med digitalt fototryck eller tryck med upp till 4 tryckfärger på dina presentkort.

Tryckfiler

Skicka in er logotyp i formatet Eps, Ai eller Pdf så skapar vi ett gratis skissförslag. Saknar du logotyp i detta format så kan vi hjälpa dig att skapa en sådan mot en mindre avgift.

 
 
×

Kontakta kundtjänst

010 - 332 22 00

info@profilar.se