Nyckelringar.

Nyckelringar med tryck

Nyckelringar med tryck, short straps, nyckelband, med mera till marknadens bästa priser. Här hittar du även produkter från vårt övriga sortiment som har en nyckelring på sig, såsom ficklampor, kapsylöppnare och touchpennor. För de flesta nyckelringarna kan vi erbjuda expressfrakt för dig som är ute i sista minuten.

info nyckelringar

Prisvärda nyckelringar med tryck

Vi säljer prisvärda nyckelringar av många olika modeller med din egen logo eller ditt reklambudskap. I vårt breda sortiment hittar du allt från enkla klassiska nyckelringar till nyckelringar som kombinerats med verktyg, lampa, kapsylöppnare eller liknande.

Snabba leveranser

Profilar erbjuder snabba leveranser av nyckelringar med tryck. Normalt sett har du dina varor inom ca 15-20 arbetsdagar. I vissa fall erbjuder vi även expressfrakt.

Tryck på nyckelringar

Trycktekniken bygger på vilken nyckelring du väljer. I de flesta fall erbjuder vi tryck med 1-4 färger. I vissa fall erbjuds digitalt tryck.

Tryckfiler

Skicka in er logotyp i formatet Eps, Ai eller Pdf så skapar vi ett gratis skissförslag. Saknar du logotyp i detta format så kan vi hjälpa dig att skapa en sådan mot en mindre avgift.

 
 
×

Kontakta kundtjänst

010 - 332 22 00

info@profilar.se