Roll-ups.

Roll-ups med tryck

Roll-ups med tryck med supersnabb leverans till Sveriges bästa priser. Vi använder värmetransferteknik, vilket ger starkare och klarare färger, längre livslängd och en slät duk utan blänk. Sammantaget får du Roll-ups som räcker länge och som ger ett exklusivt intryck. Priserna inkluderar komplett rollup med tryck samt bärväska.

info roll-ups

Högkvalitativa Roll-ups med lågt pris

Profilar erbjuder populära roll-up-modeller till konkurrenskraftiga priser. I vårt urval har vi lagt stor vikt på att hitta stabila roll-ups med hög kvalitet på tryck, knivskarp färgåtergivning och kort leveranstid. 

Snabba leveranser

Profilar erbjuder alltid snabba leveranser av roll-ups. Normalt sett har du dina roll-ups inom ca 20 dagar. Om du är ute i sista minuten kan du välja till något av våra expressalternativ och kan då ha leverans inom ca 2-4 arbetsdagar.

Tryck på Roll-ups

I priset ingår alltid digitalt fototryck. Använd gärna våra designmallar. Självklart hjälper vi dig med högkvalitativa tryck på dina roll-ups.

Tryckfiler

Skicka in er logotyp i formatet Eps, Ai eller Pdf så skapar vi ett gratis skissförslag. Saknar du logotyp i detta format så kan vi hjälpa dig att skapa en sådan mot en mindre avgift.

 
 
×

Kontakta kundtjänst

010 - 332 22 00

info@profilar.se