Profilreklam och Trycksaker för alla

Förmodligen Sveriges bästa urval av reklamprodukter

Beställning
  • 1. Välj produkt och utformning
  • 2. Ladda upp logotyp / design
  • 3. Lägg produkten i kundvagnen
  • 4. Fyll i dina kunduppgifter

Direkt när vi tagit emot din order skickar vi ett digitalt korrektur för godkännande innan produkterna läggs i tryck. Din order är inte bindande förrän du godkänt korrekturet.

Frakt Fri frakt på alla beställningar över 5000kr exkl. moms inom Sverige.
Vid order under 5000kr tillkommer frakt med 150kr. Frakt till Norge 195kr.

Vi samarbetar med alla stora fraktbolag för snabba leveranser.

Faktura Handla tryggt och betala enkelt mot faktura*.

*Gäller kreditgodkända företag och föreningar. Kreditkontroll genomförs.

Mässbord och Mässdiskar med tryck

Med ett eller flera mässbord från Profilar skapar du både mer exponeringsyta för ditt reklambudskap och/eller din logo samt viktiga ytor för broschyrer, datorer, visitkort, vatten, etc. Dessutom kan du skapa djup i din monter, intressepunkter och dela upp budskap på vägg och logo på mässdisk, som exempel. Våra mässbord är av högsta kvalitet och levereras snabbt. Välkommen med din order!

Mässbord Pullover D60
Från 1.895 kr
Från 1.895 kr
Mässbord Pullover D80
Från 2.190 kr
Från 2.190 kr
Mässbord Pullover 8050
Från 2.280 kr
Från 2.280 kr
Mässdisk InFront Compact
Från 2.280 kr
Från 2.280 kr
Mässdisk InFront Wide
Från 4.780 kr
Från 4.780 kr
info mässbord

Gedigna bord till låga priser

Vi erbjuder ett antal snygga och genomtänkta bord till din monter, entré eller annan exponeringsyta. Vissa av borden har en tryckt "strumpa" som dras över en lättviktsställning eller vikbord. Andra mässbord har en tryckt vepa som du enkelt monterar. Vilket bord du än väljer kan du vara trygg i att vi har lagt stor möda på att ta fram stabila och snygga bord som verkligen syns. Alla våra mässbord är av högsta kvalitet och erbjuds till marknadsledande priser.

Snabba leveranser

Profilar erbjuder alltid snabba leveranser av gatupratare. Normalt sett har du din leverans inom ca 7 arbetsdagar. Om du är ute i sista minuten kan du välja till vårt expressalternativ och kan då ha leverans inom 2-4 arbetsdagar.

Märkning

Digitalt fototryck ingår i priset för alla våra mässbord. Det öppnar för riktigt avancerad grafik eller foton. Endast fantasin sätter gränser.

Tryckfiler

Skicka in er logotyp i formatet Eps, Ai eller Pdf så skapar vi ett gratis skissförslag. Saknar du logotyp i detta format så kan vi hjälpa dig att skapa en sådan mot en mindre avgift.