Profilreklam och Trycksaker för alla

Förmodligen Sveriges bästa urval av reklamprodukter

Beställning
  • 1. Välj produkt och utformning
  • 2. Ladda upp logotyp / design
  • 3. Lägg produkten i kundvagnen
  • 4. Fyll i dina kunduppgifter

Direkt när vi tagit emot din order skickar vi ett digitalt korrektur för godkännande innan produkterna läggs i tryck. Din order är inte bindande förrän du godkänt korrekturet.

Frakt Fri frakt på alla beställningar över 5000kr exkl. moms inom Sverige.
Vid order under 5000kr tillkommer frakt med 150kr. Frakt till Norge 195kr.

Vi samarbetar med alla stora fraktbolag för snabba leveranser.

Faktura Handla tryggt och betala enkelt mot faktura*.

*Gäller kreditgodkända företag och föreningar. Kreditkontroll genomförs.

Eventtält med tryck

Tält för många olika tillfällen. Våra högkvalitativa eventtält säljs både med och utan tryck och håller marknadsledande priser. Vi har även ett brett sortiment av tillbehör såsom vikter och infästnigar så att ditt täly står kvar där det ska. Och givetvis ordnar vi med riktigt snabb leverans!

Eventtält Fair 3x3m
Från 4.480 kr
Från 4.480 kr
Eventtält Fair 4,5x3m
Från 5.620 kr
Från 5.620 kr
Eventtält Fair 6x3m
Från 7.420 kr
Från 7.420 kr
Eventtält Summit 10m
Från 11.820 kr
Från 11.820 kr
info eventtält

Eventtält av hög kvalitet till lågt pris

Profilar erbjuder eventtält i flera olika storlekar, former och färger. Mässväggarna levereras kompletta med duk och metallställning. Våra tält är lätta att montera. Du får med andra ord snygga resultat snabbt och med så lite arbetsinsats som möjligt. Tältduken finns i 8 färger och kan kombineras fritt. Komplettera med vikter eller hjul för att förenkla ditt tältliv ytterligare. Alla våra Eventtält är av högsta kvalitet och erbjuds till marknadsledande priser.

Snabba leveranser

Profilar erbjuder alltid snabba leveranser av eventtält. Normalt sett har du dina tält inom ca 20 dagar. Om du är ute i sista minuten kan du välja till något av våra expressalternativ och kan då ha leverans inom 2-4 arbetsdagar.

Tryck på Eventtält

Du kan enkelt välja till tryck på enskilda eller flera delar av ditt tält, och på så sätt få ett helt unikt utseende. Självklart hjälper vi dig med högkvalitativa tryck på dina eventtält.

Tryckfiler

Skicka in er logotyp i formatet Eps, Ai eller Pdf så skapar vi ett gratis skissförslag. Saknar du logotyp i detta format så kan vi hjälpa dig att skapa en sådan mot en mindre avgift.