Konferensblock.

Konferensblock med tryck

Konferensblock med tryck. Här kan ni beställa Konferensblock med eget tryck. Konferensblock och anteckningsböcker med tryck. Blocken kan ni beställa i storlekarna A4, A5 och A6. I priserna ingår tryck över hela arket vilket innebär att ni kan designa skrivblocken precis som ni vill. Konferensblocken får ni linjerade, rutiga, blanka eller med helt valfri design. På baksidan har skrivblocken en kartongplatta som gör dem stadiga. Välkommen med er beställning.

info affisch

Hög kvalitet till lågt pris

Ett konferensblock har många användningsområden, utöver dess ursprungliga syfte i konferensmapp på en konferens. Andra som använder små och stora skrivblock av den här typen är inom restaurangbranschen, industri, skola, bokningsbolag, med mera. Vi erbjuder konferensblock i många olika storlekar. Tack vare ett nära samarbete med våra leverantörer kan vi erbjuda hög kvalitet med kort leveranstid till marknadens lägsta priser. Komplettera gärna med någon av våra pennor och konferensmappar.

Snabba leveranser

Profilar erbjuder alltid snabba leveranser av konferensblock med tryck. Normalt sett har du din leverans inom ca 15-20 arbetsdagar. I många fall kan du även välja expressleverans.

Tryck på konferensblock

Vi erbjuder tryck med upp till 4 tryckfärger på dina konferensblock.

Tryckfiler

Skicka in er logotyp i formatet Eps, Ai eller Pdf så skapar vi ett gratis skissförslag. Saknar du logotyp i detta format så kan vi hjälpa dig att skapa en sådan mot en mindre avgift.

 
 
×

Kontakta kundtjänst

010 - 332 22 00

info@profilar.se