Packtejp.

Packtejp med tryck - Trycka packtejp billigt

Packtejp med tryck tillhör en av våra mest uppskattade produkter. Vårt tryckeri är certifierat enligt ISO 9001:2000 och vi arbetar endast med tejp av hög kvalitet. Dessutom erbjuder vi packtejpen till riktigt bra priser. Vi erbjuder packtejp med tryck i flera olika varianter. Packtejp är en mycket prisvärd reklamprodukt. Tänk bara hur många ögon som ser dina kartonger under en transport. Ta tillfället i akt och applicera ert varumärke på kartongerna med packtejp. Trycka packtejp och reklamtejp gör du smidigt och billigt hos Profilar.

Profilar recenserar packtejp med tryck

Olika modeller av packtejp

Vi erbjuder ett urval av 3 olika grundmodeller på packtejp. Vi har valt att döpa dem till Standard, Deluxe och Papper. Standard är vår mest sålda packtejp med god kvalité till ett mycket bra pris. Deluxe erbjuder er en ännu mer stadig packtejp tillverkad av PVC. Detta är en mycket bra allroundtejp med extra hållbart material och kraftigt häftämne. Papper är det mer miljövänliga alternativet där packtejpen är gjord av 38mm eller 50mm kraftpapper. Även trycket appliceras här med miljövänliga färger.

 

Fin tryckkvalitet på packtejpen

Vi trycker packtejpen i ett ISO-certifierat tryckeri med utmärkt tryckkvalité varje gång i precis den färg som ni önskar. Välj Standard eller Deluxe så kan vi trycka er tejp i en heltäckande bakgrundsfärg som gör att den sticker ut och syns effektivt på era paket.

50mm eller 38mm
Alla våra modeller av packtejp erbjuds i två olika bredder 38mm och 50mm där den bredare är den som är mest populär bland våra kunder.

Snabb leverans 3-4 veckor

Vi erbjuder snabba leveranser av er packtejp. Normalt leveranstid är enbart 3-4 veckor innan er beställning finns på plats hos er.

Design av Packtejp med tryck
Vi hjälper dig gärna med framtagning av en design. Vår personal jobbar dagligen med att hjälpa kunder att få fram ett professionellt korrektur inför tryck av er packtejp.

Tryckfiler
Skicka in er logotyp i formatet Eps, Ai eller Pdf så skapar vi ett gratis skissförlsag. Saknar du logotyp i detta format så kan vi hjälpa dig att skapa en sådan mot en mindre avgift.

×

Kontakta kundtjänst

010 - 332 22 00

info@profilar.se