Packtejp.

Packtejp med tryck - Trycka packtejp billigt

Packtejp med tryck tillhör en av våra mest uppskattade produkter. Vårt tryckeri är certifierat enligt ISO 9001:2000 och vi arbetar endast med tejp av hög kvalitet. Dessutom erbjuder vi packtejpen till riktigt bra priser. Vi erbjuder packtejp med tryck i flera olika varianter. Packtejp är en mycket prisvärd reklamprodukt. Tänk bara hur många ögon som ser dina kartonger under en transport. Ta tillfället i akt och applicera ert varumärke på kartongerna med packtejp. Trycka packtejp och reklamtejp gör du smidigt och billigt hos Profilar.

Packtejp 38mm - Standard

Populär

Packtejp 38mm - Standard

Populär smal packtejp

Från 18,34 kr

Packtejp 50mm - Standard

Populär

Packtejp 50mm - Standard

Vår populära packtejp med tryck ...

Från 22 kr

Packtejp 38mm - Deluxe

Kraftigare packtejp

Packtejp 38mm - Deluxe

Kraftigare packtejp med tryck ...

Från 23 kr

Packtejp 50mm - Deluxe

Stabil Packtejp

Packtejp 50mm - Deluxe

Stadig PVC-tejp med kraftigare h...

Från 29 kr

Packtejp 38mm - Papper

Miljövänlig

Packtejp 38mm - Papper

Miljövänligare packtejp av kraft...

Från 33 kr

Packtejp 50mm - Papper

Miljövänligt tryck

Packtejp 50mm - Papper

Miljövänligt kraftpapper, Miljöv...

Från 40 kr

Avspärrningsband 50mm med tryck

Smalare

Avspärrningsband 50mm med ...

Smalt avspärrningsband med tryc...

Från 79 kr

Avspärrningsband 75mm med tryck

Standard

Avspärrningsband 75mm med ...

Hållbart avspärrningsband med t...

Från 105 kr

Tejphållare Durable

Snabb leverans

Tejphållare Durable

Lättinställd broms, Stabil konst...

Från 155 kr

Tejphållare Heavy Duty

Snabb leverans

Tejphållare Heavy Duty

Extra stabil konstruktion

Från 255 kr

Behöver du hjälp med Packtejp?
Kontakta oss på 010-332 22 00

Profilar recenserar packtejp med tryck

Olika modeller av packtejp

Vi erbjuder ett urval av 3 olika grundmodeller på packtejp. Vi har valt att döpa dem till Standard, Deluxe och Papper. Standard är vår mest sålda packtejp med god kvalité till ett mycket bra pris. Deluxe erbjuder er en ännu mer stadig packtejp tillverkad av PVC. Detta är en mycket bra allroundtejp med extra hållbart material och kraftigt häftämne. Papper är det mer miljövänliga alternativet där packtejpen är gjord av 38mm eller 50mm kraftpapper. Även trycket appliceras här med miljövänliga färger.

 

Fin tryckkvalitet på packtejpen

Vi trycker packtejpen i ett ISO-certifierat tryckeri med utmärkt tryckkvalité varje gång i precis den färg som ni önskar. Välj Standard eller Deluxe så kan vi trycka er tejp i en heltäckande bakgrundsfärg som gör att den sticker ut och syns effektivt på era paket.

50mm eller 38mm
Alla våra modeller av packtejp erbjuds i två olika bredder 38mm och 50mm där den bredare är den som är mest populär bland våra kunder.

Snabb leverans 3-4 veckor

Vi erbjuder snabba leveranser av er packtejp. Normalt leveranstid är enbart 3-4 veckor innan er beställning finns på plats hos er.

Design av Packtejp med tryck
Vi hjälper dig gärna med framtagning av en design. Vår personal jobbar dagligen med att hjälpa kunder att få fram ett professionellt korrektur inför tryck av er packtejp.

Tryckfiler
Skicka in er logotyp i formatet Eps, Ai eller Pdf så skapar vi ett gratis skissförlsag. Saknar du logotyp i detta format så kan vi hjälpa dig att skapa en sådan mot en mindre avgift.

Ja de finns många olika typer av packtejp med tryck. Profilar presenterar i vårt sortiment ett urval av packtejp utifrån Standard, Deluxe och Papper med ett par av de vanligaste bredderna 38mm och 50mm. Dessa är de tejper som vanligast använd vid emballage på paket när man skickar.
Packtejp tillverkas normalt i materialen PP eller PVC. PP är de vanligaste och det återfinns i vår Packtejp Standard medan Packtejp Deluxe är tillverkad av PVC, som är ett ännu stadigare material med extra hållbarhet och kraftigt häftämne.
Ja de finns en mängd olika bredder på packtejpen, vi har i vårt sortiment valt ut de allra vanligaste bredderna 50mm och 38mm.
Det går bra att trycka en egen design på de flesta modeller av packtejp i vårt sortiment. Beroende på vald modell så kan antal tillgängliga färger att trycka variera något.
Den vanligaste bredden på en packtejp är 50mm, den bredden är allround och fungerar bra till de flesta paket, den ger även dig en bra exponering av ett tryck.
Ja absolut, vår mest sålda Packtejps Standard 50mm är en mycket prisvärd och billig packtejp med tryck som passar de allra flesta behov.
×

Kontakta kundtjänst

010 - 332 22 00

info@profilar.se

Kontakta kundtjänst

010 - 332 22 00

info@profilar.se