Notisblock.

Notisblock med tryck

Notisblock med självhäftande remsa, Rygglimmade kuber, Notisomslag och Magnetblock. Alla våra notisprodukter kan profileras. Och flera av dem finns i flera alternativ. Notisblock är det självklara valet för anteckningar på kontoret, i hemmet, för studenten, med mera.

info

Hög kvalitet till lågt pris

Notisblock är idealiska för kortare anteckningar där arbetstempot är högt eller som påminnelser på arbetsplatsen. Blocken är en utmärkta reklambärare med din logo och/eller ditt reklambudskap, tack vare att de används under längre tid. Vi har ett nära samarbete med våra leverantörer och kan därför erbjuda hög kvalitet med kort leveranstid till marknadens lägsta priser.

Snabba leveranser

Profilar erbjuder alltid snabba leveranser av notisblock med tryck. Normalt sett har du din leverans inom ca 15-20 arbetsdagar. Om du är ute i sista minuten kan du enkelt välja till expressleverans på vissa av våra produkter.

Tryck på notisblock

Vi erbjuder tryck med upp till 4 tryckfärger på dina notisblock.

Tryckfiler

Skicka in er logotyp i formatet Eps, Ai eller Pdf så skapar vi ett gratis skissförslag. Saknar du logotyp i detta format så kan vi hjälpa dig att skapa en sådan mot en mindre avgift.

 
 
×

Kontakta kundtjänst

010 - 332 22 00

info@profilar.se