Kundvagnsmynt.

Kundvagnsmynt med Tryck

Kundvagnsmynt med tryck är en perfekt reklamprodukt med ett tydligt användningsområde. Hjälp dina kunder att lösa ett enkelt vardagsproblem genom att ge dem en kundvagnspollett som de enkelt klickar fast på sin nyckelring eller liknande. Vi har ett brett sortiment av kundvagnsmynt att välja på och hjälper er att ta fram en som passar just ert företagsbehov. 

info kundvagnsmynt

Hög kvalitet - lågt pris

Vi har valt ut ett mindre sortiment med kundvagnsmynt, baserat på önskemål från våra kunder. Om du saknar någon modell, kontakta oss gärna så tar vi fram det du är ute efter. Alla våra kundvagnsmynt håller högsta kvalitet och erbjuds till marknadsledande priser.

Snabba leveranser

Profilar erbjuder alltid snabba leveranser av kundvagnsmynt med tryck. Normalt sett har du din leverans inom ca 20 dagar.

Tryck på kundvagnsmynt

Självklart hjälper vi dig med högkvalitativa tryck på dina kundvagnsmynt. Kundvagnsmynten kan dekoreras med 1-4-färgstryck.

Tryckfiler

Skicka in er logotyp i formatet Eps, Ai eller Pdf så skapar vi ett gratis skissförslag. Saknar du logotyp i detta format så kan vi hjälpa dig att skapa en sådan mot en mindre avgift.

 
 
×

Kontakta kundtjänst

010 - 332 22 00

info@profilar.se