Offertmappar.

Offertmappar med tryck

Här hittar ni vårt utbud av offertmappar. Mapparna trycker vi i 4-färgstryck på utsidan och insidan (tillval). Ni har möjlighet att välja offertmappar med eller visitkortshållare. Kontakta oss på telefon: 010 332 22 00 om de uppkommer funderingar kring våra fakturamappar så hjälper vi dig.

 

Offertmapp - A4

A4

Offertmapp - A4

Digitaltryckta offertmappar

Offertmapp - A4

Från 7,60 kr

Tillverkare
Offertmapp visitkortshållare - A4

A4

Offertmapp visitkortshålla...

Digitaltryckta offertmappar

Offertmapp visitkortshålla...

Från 9,40 kr

Tillverkare

Behöver du hjälp med Offertmappar?
Kontakta oss på 010-332 22 00

info

Hög kvalitet till lågt pris

Offertmappar kan användas för att paketera information till kund på ett elegant sätt. Andra användningsområden är paketering av information för fastighetsmäklare eller att samla ekonomisk utvecklingsinformation i inför en årsredovisning. Tack vare ett nära samarbete med våra leverantörer kan vi erbjuda hög kvalitet med kort leveranstid till marknadens lägsta priser.

Snabba leveranser

Profilar erbjuder alltid snabba leveranser av offertmappar med tryck. Normalt sett har du din leverans inom ca 15-20 arbetsdagar. Om du är ute i sista minuten kan du enkelt välja till expressleverans.

Tryck på offertmappar

Vi erbjuder tryck med digitalt fototryck på dina offertmappar.

 

Tryckfiler

Skicka in er logotyp i formatet Eps, Ai eller Pdf så skapar vi ett gratis skissförslag. Saknar du logotyp i detta format så kan vi hjälpa dig att skapa en sådan mot en mindre avgift.

 
 
×

Kontakta kundtjänst

010 - 332 22 00

info@profilar.se