Ballonger.

Reklamballonger - Ballonger med tryck

Profilar erbjuder ballonger med tryck av hög kvalitet till låga priser. I kategorin ballonger hittar du reklamballonger och tillbehör till ballonger.

Ballonger med reklamtryck är populära profilprodukter som passar bra att dela ut under olika arrangemang eller festligheter för att sprida reklambudskap eller din logo. Vi har ballonger i en mängd olilka färger och storlekar och kan anpassa tryck efter era behov och önskemål. Beställ reklamballonger till ert företag inför nästa mässa eller festlighet.

info ballonger

Ballonger av hög kvalitet med snabb leverans

Ballonger kan användas till allt från giveaway i butik till bröllop. Och allt däremellan. De är både festliga och bra reklambärare. För extra bra effekt används ett stort antal reklamballonger i grupp. Vi erbjuder såväl ballonger som tillbehör för en lyckad fest eller event.

Snabba leveranser

Profilar erbjuder alltid snabba leveranser av ballonger. Normalt sett har du dina ballonger och/eller ballongtillbehör inom ca 2-3 veckor.

Tryck på Ballonger

Du kan trycka med 1-4 tryckfärger på ballonger. På antal under 3000 st gäller i regel upp till 2-färgstryck.

Tryckfiler

Skicka in er logotyp i formatet Eps, Ai eller Pdf så skapar vi ett gratis skissförslag. Saknar du logotyp i detta format så kan vi hjälpa dig att skapa en sådan mot en mindre avgift.

 
 
×

Kontakta kundtjänst

010 - 332 22 00

info@profilar.se