USB-minnen.

USB-minne med tryck

Vi strävar efter att alltid erbjuda de absolut lägsta priserna på USB-minnen med tryck. Hos oss ingår alltid tryck med upp till 4 färger utan några dyra kliché eller startavgifter. Du får även chip från kända märken såsom Toshiba, Micron, Samsung och Hynix och kan välja USB-minnen med snabb USB 3.0 eller USB 2.0 hastighet, kompatibla med Windows ME/2000/XP/Vista/7, Mac OSX, Linux2, 4X. Nedan hittar du våra mest populära modeller.

Söker du ett USB-minne med tryck så kontakta oss via mail eller telefon. Vi har 100-tals olika modeller utöver de USB-minnen vi visar nedan. Alla till riktigt bra priser.

 

Design av USB-minnen med logotryck

Känns det svårt att få ihop en professionell design eller saknar du rätt program för att ta fram en design för att kunna trycka USB-minnen?

Vi hjälper dig gärna med framtagning av en design för ditt usb-minne. Vår personal jobbar dagligen med att hjälpa kunder att få fram ett professionellt korrektur inför tryck av era usb-minnen.

Rätt pris direkt

Vi följer löpande marknaden för usb-minnen och jämför priser mot våra konkurrenter för att säkerställa att vi alltid håller ett konkurrenskraftigt pris för tryck av era usb-minnen.

Saknar du design/logotyp för ditt USB-minne kontakta oss på 010 332 22 00 så hjälper vi dig!

 

 
×

Kontakta kundtjänst

010 - 332 22 00

info@profilar.se