Korrespondenskort.

Korrespondenskort med tryck

Korrespondenskort med tryck används när du kommunicerar med dina kunder. Det kan vara noteringar, hälsningar, påminnelser eller tack för ordern. Vi trycker dina korrespondenskort med digitalt fototryck vilket innebär att du kan tryck allt från enkla logos och text till fotografier och avancerad grafik. Håll kontakt med dina kunder på ett snyggt sätt med våra korrespondenskort.
Beställ enkelt i vår webshop!

info

Hög kvalitet till lågt pris

Korrespondenskort används i kommunikationen mellan dig och din kund. Det är en utmärkt reklambärare med din logo och/eller ditt reklambudskap. Tack vare ett nära samarbete med våra leverantörer kan vi erbjuda hög kvalitet med kort leveranstid till marknadens lägsta priser.

Snabba leveranser

Profilar erbjuder alltid snabba leveranser av korrespondenskort med tryck. Normalt sett har du din leverans inom ca 15-20 arbetsdagar. Om du är ute i sista minuten kan du enkelt välja till expressleverans.

Tryck på korrespondenskort

Vi erbjuder tryck med digitalt fototryck (CMYK) på dina korrespondenskort.

 

Tryckfiler

Skicka in er logotyp i formatet Eps, Ai eller Pdf så skapar vi ett gratis skissförslag. Saknar du logotyp i detta format så kan vi hjälpa dig att skapa en sådan mot en mindre avgift.

 
 
×

Kontakta kundtjänst

010 - 332 22 00

info@profilar.se