Blyertspennor.

Blyertspennor med tryck

Blyertspennor med tryck är perfekta gåvor som dessutom är miljövänliga. De flesta av våra pennor tillverkas av FSC-certifierat trä. Ibland är det enkla det mest geniala! Profilar säljer många olika blyertspennor och till marknadens bästa priser. Dessutom kan vi i många fall erbjuda extra snabb leverans med expressfrakt.

info blyertspennor

Miljövänliga pennor till lågt pris

Blyerts har funnits som skrivredskap sedan 1500-talets senare del då grafit upptäcktes i Cumberland. I slutet av 1700-talet uppfanns tekniken att limma grafiten i trähylsor och det vi idag känner till som blyertspenna var fött. Vanliga blyertspennor är miljövänliga per definition tack vare helt naturliga material. Alla våra blyertspennor håller högsta kvalitet och erbjuds till marknadsledande priser.

Snabba leveranser

Profilar erbjuder alltid snabba leveranser av blyertspennor med tryck. Normalt sett har du dina pennor inom ca 15-20 arbetsdagar. Om du har mer bråttom erbjuder vi expressleverans och då har du dina blyertspennor inom normalt sett ca 7-10 arbetsdagar.

Tryck på Blyertspennor

Vi erbjuder tryck med 1 till 4 färger på dina blyertspennor.

Tryckfiler

Skicka in er logotyp i formatet Eps, Ai eller Pdf så skapar vi ett gratis skissförslag. Saknar du logotyp i detta format så kan vi hjälpa dig att skapa en sådan mot en mindre avgift.

 
 
×

Kontakta kundtjänst

010 - 332 22 00

info@profilar.se