Resväskor.

Resväskor med tryck

Resväskor är kanske den viktigaste väskan du äger. Det är viktigt att den är hållbar och låsbar så att du kan packa upp samma saker som du packade ner hemma. Genom att välja en väska som rullar lätt får du ett bekvämare resande. Och genom att märka din väska får du en resväska som du snabbt känner igen bland alla andra väskor. Vi säljer resväskor av högsta kvalitet. Dessutom med bra priser och med snabba leveranser.

info resväskor

Högsta kvalitet till rätt pris

Profilar erbjuder ett brett urval av resväskor med tryck. Du kan välja mellan en mängd olika färger och storlekar. På våra hårda resväskor kan du välja till foliering med digitalt 4-färgstryck, vilket öppnar upp för riktigt avancerad grafik eller foto. Alla våra resväskor håller högsta kvalitet och erbjuds till marknadsledande priser.

Snabba leveranser

Profilar erbjuder alltid snabba leveranser av resväskor med tryck. Normalt sett har du dina väskor inom ca 20 dagar.

Tryck på resväskor

Vi hjälper dig med högkvalitativa tryck i upp till 4 färger på dina datorväskor. Om du väljer digitalt fototryck är det bara fantasin som sätter gränser.

Tryckfiler

Skicka in er logotyp i formatet Eps, Ai eller Pdf så skapar vi ett gratis skissförslag. Saknar du logotyp i detta format så kan vi hjälpa dig att skapa en sådan mot en mindre avgift.

 
 
×

Kontakta kundtjänst

010 - 332 22 00

info@profilar.se