Resetillbehör.

Resetillbehör med tryck

Ibland behövs det något extra till väskan för att den ska vara enklare att se på bagagebandet eller en våg så du slipper betala onödig övervikt, och så vidare. Här hittar du inte bara tillbehör för väskor som bland annat bagage tags, våg och bagageband, utan även resetillbehör som kan förenkla din resa. Alltid med reklamtryck. Alltid marknasdsledande priser snabb frakt.

info resetillbehör

Hög kvalitet & lågt pris

Varje resa kräver sina tillbehör. Det kan vara en regnig perrong i Prag, slut batteri i telefonen på kalfjället, blinkande neonskyltar vid Times Square, hektisk flygtransfer på Heathrow, strandhäng på Maui eller finmiddag på lyxkryssningen. Vi erbjuder ett stort antal tillbehör för att din resa ska bli så behaglig som möjligt. Alla våra resetillbehör håller högsta kvalitet och erbjuds till marknadsledande priser.

Snabba leveranser

Profilar erbjuder alltid snabba leveranser av resetillbehör med tryck. Normalt sett har du din leverans inom ca 20 dagar. I vissa fall erbjuder vi även expressalternativ.

Tryck på resetillbehör

Vi hjälper dig med högkvalitativa tryck i upp till 4 färger på dina resetillbehör.

Tryckfiler

Skicka in er logotyp i formatet Eps, Ai eller Pdf så skapar vi ett gratis skissförslag. Saknar du logotyp i detta format så kan vi hjälpa dig att skapa en sådan mot en mindre avgift.

 
 
×

Kontakta kundtjänst

010 - 332 22 00

info@profilar.se